Om oss

Restaurang Frykens Pärla ligger vackert beläget och har en fantastisk utsikt över sjön Fryken i Lysvik, mellan Sunne och Torsby. Oavsett var du sitter i restaurangen så har du en fantastisk utsikt över sjön Fryken.

Restaurangen är öppen dagligen under sommarsäsongen och erbjuder gästerna god, vällagad mat med passande dryck och utmärkt service. Köket erbjuder en varierande à la carte-meny med både fisk, kött och skaldjur. Passa på att njut av goda viner eller varför inte en drink gjord av professionella bartendrar. Restaurangen är handikappanpassad och har parkering med plats för buss. Precis intill restaurangen finns en allmän badplats med sandstrand och Lysviks Camping.

Hos oss finner du utsökta julbord & höstiga tapas. Här firas både mors dag & fars dag på bästa sätt. Frykens Pärla är värt ett besök året om. När det inte är högsäsong har vi ngt begränsade öppettider.

Har ni något att fira och vill äta något gott?
Besök oss tillsammans med familjen, kollegorna eller vännerna. Kontakta oss för menyförslag. Vi skräddarsyr evenemang som till exempel dop, släktmiddagar och födelsedagskalas.

Bordsbokning och förfrågningar på tel:
0565 804 07